CONEIX ALS INSTRUCTORS

Mireia Cayuela

Mireia Cayuela

Pilates

La Mireia és la creadora i fundadora de l’equip d’Inua Moviment, on hi ha bolcat la seva passió pel Pilates, les disciplines de moviment i les seves ganes d’ajudar a les persones a millorar la seva salut física i emocional. El seu objectiu era crear un espai amb cabuda per a tothom, i ho ha aconseguit!

S’ha format a Polestar, l’escola de Pilates internacional reconeguda a escala mundial. També s’ha especialitzat en Pilates per embarassades i postpart. Les seves classes són molt dinàmiques, fluides i divertides.

Ariadna

Ariadna

Hipopressius

L’Ariadna és l’entrenadora d’hipopressius. Fisioterapeuta especialitzada en reeducació abdomino-pelviana. Atenta, dolça i encantadora. Les classes amb ella són una gran aventura. No us ho perdeu!

Arrel de la seva especialització va conèixer la gimnàstica abdominal hipopressiva de la mà del seu creador: Dr. Marcel Caufriez i el seu equip. Gràcies això gaudeix ajudant a les persones, en especial a les dones en les diferents fases de la seva vida.

Laura Balada

Laura Balada

Vinyasa Ioga

La Laura és la instructora de Vinyasa Ioga, la disciplina de Ioga amb més exigència física. La seva ambició és realitzar classes non-stop, actives i eficaces, combinades amb la calma i la serenitat que transmet. També ofereix classes de Vinyasa Ioga per a embarassades.

S’ha format a l’Escola Mandiram, on ha realitzat cursos de professors Hatha Vinyasa Ioga i Ioga Pre-Postnatal i continua formant-se per a oferir el millor d’ella mateixa!

Rossi Montero

Rossi Montero

Hatha Ioga

La Rossi és la instructora més Zen de l’equip. La seva calma i serenitat ajuden a realitzar el Hatha Ioga mitjançant el control de la respiració, la concentració de la ment i el treball del cos. Transmet els seus anys d’experiència a les seves classes!

És professora de Hatha Ioga i Raja Ioga, amb fortes influències del Ioga Iyengar. Està en constant investigació en el tema de la respiració. Disposa d’anys d’experiència donant classes a persones amb tot tipus de condicions físiques.

Darío Ocaña

Darío Ocaña

Boxa

A Inua tenim el plaer de comptar amb en Darío, campió de Catalunya de Boxa. Les seves classes són enèrgiques, plenes de diversió i aprenentatge. Realitzaràs exercicis cardiovasculars i aprendràs molta tècnica de Boxa.

En Darío va formar part de la selecció catalana de Boxa l’any 2018 i ha realitzat més de 20 combats. Si vols desfogar-te de la rutina, aquesta disciplina és per a tu!

Xavi Ibañez

Xavi Ibañez

Entrenador funcional

En Xavi és educador físic i instructor d’entrenament funcional. Està graduat en ciències de l’activitat física i l’esport a l’INEFC de Barcelona. Té molta experiència en l’entrenament personal i la gestió d’equips de treball. Durant la seva formació s’ha especialitzat en exercici físic i càncer.

És un professional molt tècnic i atent a totes les necessitats i objectius dels seus alumnes. Posa especial atenció a la bona realització dels exercicis i a l’adaptació d’aquests a cada cos i persona. 

Abel Gironès

Abel Gironès

Entrenador funcional

L’Abel forma part de l’equip d’entrenadors funcionals d’Inua. Té un enorme palmarès en disciplines esportives. El seu objectiu és donar el màxim possible a les seves classes i fer gaudir a tothom!

Fa més de deu anys que treballa en l’àmbit esportiu. Ha estudiat ciències de l’activitat físiques i esportives i té un màster en prescripció d’exercici i rehabilitació i readaptació esportiva. La seva especialitat és l’entrenament de força per a gent gran i la preparació física d’oposicions per a policies.

Marta Ortiz

Marta Ortiz

Yoga Kids

La Marta és l’emprenedora de @wildkidsyoga, un projecte que vol acostar el Yoga als infants i adolescents. Amant de la seva professió, uneix la seva llarga èxpericia com a educadora infantil amb la seva passió, el Yoga.

La Marta és pura connexió amb els mes petits de la casa, dolça, amable i carregada de propostes divertides, d’expresió, de creativitat i de moviment!

Mariona Àvila

Mariona Àvila

Nutricionista

La Mariona és dietista-nutricionista, apassionada per l’educació nutricional i la nutrició esportiva. 

Sempre ha practicat esport i fa quatre anys que forma part de l’equip de Trialó. Està especialitzada en Nutrició Esportiva, cursant el màster de Nutrició en l’Activitat Física i l’Esport de la UB i acreditada com a Antropometrista Internacional Nivell 1. El seu objectiu professional és poder ajudar a tothom a seguir un estil de vida equilibrat, variat i ajustat a les seves necessitats.

 Pere Palmada

Pere Palmada

Fisioterapeuta

En Pere és el nostre fisioterapeuta. És un gran professional amb una àmplia formació especialitzada. A través de la seva atenció propera i personalitzada podràs obtenir més coneixement sobre el teu dolor i com tractar-lo per a millorar-lo dia rere dia.

Està especialitzat en lesions a l’aparell locomotor, extremitats superiors, punció seca, dolor neuropàtic i neurociència de l’Esport. També és membre de la Junta de Govern del Comitè científic de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia.

Obrir el xat
Tens dubtes?
Benvingut/da a INUA, en què et puc ajudar?