DISCIPLINES

PILATES

El Pilates és una disciplina que estudia el moviment quotidià del cos per tal de fer-lo més eficient i menys lesiu. En una classe de Pilates farem exercicis que treballaran l’estabilitat, el control motor, la força, l’equilibri i la flexibilitat per tal de millorar la qualitat de moviment dels cossos i la salut física de les persones, cadascuna amb les seves particularitats úniques. L’objectiu del Pilates és generar canvis positius en els moviments que realitzarà l’usuari durant la seva vida quotidiana. 

A Inua oferim classes de Pilates per a principiants i per a nivells avançats. Podeu realitzar les classes de Pilates al nostre estudi de Caldes de Montbui, o si ho preferiu, podeu accedir a Inua Online i fer les classes de Pilates a casa. També oferim classes de Pilates per a embarassades i postpart.

BENEFICIS DEL PILATES:

   Millora la qualitat de moviment.
   Augmenta les possibilitats motrius del cos i la consciència corporal.
  Manté la columna vertebral i les articulacions saludables.
  Corregeix la postura física.
  És ideal per a les persones amb patologies o lesions.

ENTRENAMENT FUNCIONAL

L’Entrenament Funcional és un mètode d’acondicionament físic que s’adapta a les característiques de cada persona tenint en compte les seves possibilitats físiques i objectius personals. És una disciplina que posa molta atenció en la correcta realització dels moviments per tal que sempre sigui beneficiosa per tothom i no provoqui lesions. És un entrenament que treballa la força del cos, passant per totes les cadenes musculars per tal de crear un equilibri i un moviment quotidià més eficient. 

A Inua impartim classes d’Entrenament Funcional al nostre estudi de Caldes de Montbui. També oferim l’opció de realitzar l’Entrenament Funcional a casa, connectant en directe a les classes d’Inua Online. Per a la realització de l’Entrenament Funcional utilitzem diferents materials que milloren la pràctica dels exercicis.

BENEFICIS DE L’ENTREMANET FUNCIONAL:

   Augmenta la força i la potència muscular.
   Guanya control motor i equilibri.
   Contribueix a la pèrdua de pes.
   Treballa tots els grups musculars.
   S’adapta a qualsevol condició física.

inua-centre-de-moviment-ioga

HATHA IOGA

El Hatha Ioga és la modalitat de Ioga on es practiquen més postures físiques de forma lenta i suau (asanas), connectades amb el control de la respiració i la ment (pranayamas). A Inua, impartim classes de Hatha Ioga per a principiants i per a nivells avançats. Realitzem la disciplina de Hatha Ioga presencialment a Caldes de Montbui, però si no pots acudir al nostre estudi, no et preocupis! Pots fer les classes de Hatha Ioga a casa, en directe, a través d’Inua Online. Els nostres instructors estaran pendents de tu i de la bona execució de les postures de Ioga.

BENEFICIS DEL HATHA IOGA:

   Ajuda a la relaxació i la disminució de l’estrès.
   Augmenta la consciència corporal i el control de la respiració.
   Mejora de la capacidad pulmonar.
   Millora la flexibilitat del cos.
   Tonifica la musculatura.
   Corregeix la postura.

vinyasa-yoga-caldes

VINYASA IOGA

El Vinyasa Ioga és la disciplina de Ioga més dinàmica. Les classes de Vinyasa Ioga es caracteritzen per enllaçar una asana amb l’altra de manera fluida i dinàmica, unint i coordinant cada moviment amb la respiració, i creant una mena de dansa activa. Pots unir-te a les classes presencials de Vinyasa Ioga a Caldes de Montbui, o pots realitzar-les a casa, mitjançant Inua Online.

BENEFICIS DEL VINYASA IOGA:

   Connecta el cos i la ment.
   Augmenta la flexibilitat.
   Enforteix el cos.
   Millora la circulació sanguínia.
   Ajuda a la pèrdua de pes.

hipopressius-caldes

HIPOPRESSIUS

Des d’Inua, sabem que cuidar la zona abdominal i el sol pelvià és essencial pel funcionament i el manteniment del nostre cos, per aquest motiu, oferim classes presencials d’hipopressius al nostre estudi de Caldes de Montbui, i classes online a través d’Inua Online. Els hipopressius són exercicis posturals que disminueixen la pressió a la cavitat abdominal, pelviana i toràcica.

La realització d’exercicis hipopressius és ideal per a homes i dones, ja que mitjançant aquesta disciplina es treballen diferents grups musculars que milloren els problemes posturals, intestinals i pelvians. Els hipopressius són perfectes per a persones amb lesions d’esquena i per a reforçar els abdominals durant el postpart.

BENEFICIS DELS HIPOPRESSIUS:

   Millora la respiració.
   Tonifica la zona abdominal.
   Corregeix la postura corporal..
   Enforteix el sòl pelvià.
   Preveu la incontinència urinària.

boxeo-caldes

BOXA

La Boxa és una disciplina on es realitzen moviments i exercicis basats en el combat dins el ring. A una classe de Boxa es treballa la resistència cardiovascular, una part de tonificació muscular, i molta tècnica pròpia d’aquest art marcial. És ideal per a guanyar agilitat i confiança en una mateixa, i un esport perfecte per a dones i homes que volen iniciar-se en una disciplina activa, potent, explosiva i plena de caràcter.

A Inua oferim classes de Boxa presencials i Online, perquè tothom qui ho vulgui, pugui gaudir de les classes del nostre instructor Dario Ocaña.

BENEFICIS DE LA BOXA:

   Aprenentatge de la tècnica pròpia del Boxa.
   Augmenta la resistència cardiovascular.
   Tonifica la musculatura del cos.
   Contribueix a la pèrdua de pes. .
   Disminueix l’estrès.

ASHTANGA IOGA (PRÒXIMAMENT)

Si busques una disciplina de Ioga on es posin en pràctica la flexibilitat i l’agilitat, l’Ashtanga Ioga és l’ideal. En aquest estil, es realitzen vuit postures físiques (asanas), que es coordinen amb les respiracions (pranayamas). A les classes d’Ashtanga Ioga es realitzen tres sèries de moviments que aporten diferents beneficis pel cos i la ment. A Inua oferim classes d’Ashtanga Ioga presencials al nostre estudi de Caldes de Montbui, i telemàtiques en directe a través d’Inua Online.

BENEFICIS DEL ASHTANGA IOGA:

   Fomenta la concentració.
   Ajuda a la relaxació i la disminució de l’estrès.
   Corregeix la postura corporal.
   Tonifica la musculatura.
   Enforteix el cos.

Obrir el xat
Tens dubtes?
Benvingut/da a INUA, en què et puc ajudar?