Quan sentim a parlar de l’ENTRENAMENT DE FORÇA sovint ens ve al cap la típica imatge d’una persona molt musculada aixecant grans quantitats de pes 🏋🏽Bé, doncs, la força es pot entrenar de moltes maneres i l’hauria d’entrenar TOTHOM, ja que té beneficis molt més rellevants que aconseguir un cos musculat:

👉🏼Millora la mecànica del cos: Ajuda a millorar l’equilibri, la coordinació i la postura, reduint un 40% les probabilitats de caure, un benefici rellevant sobretot a mesura que s’envelleix.
👉🏼Major desgast calòric: Es cremen calories durant l’entrenament, però a més, es continuen cremant calories després. Es pot arribar augmentar un 15% el metabolisme.
👉🏼 Protegeix els ossos i els músculs: perdem un 1% de la nostra massa òssia i muscular cada any. Una de les millors coses que es pot fer per aturar, prevenir i fins i tot revertir la pèrdua de massa òssia i muscular és entrenar la força
👉🏼 Augmenta els nivells d’energia i millora l’estat d’ànim: eleva els nivells d’endorfines (opiacis naturals produïts pel cervell), que afavoreixen un estat d’ànim positiu i una sensació de benestar. S’ha demostrat que aquest tipus d’entrenament és un gran antidepressiu

Encara t’ho estàs pensant?

Comença a entrar força JA 💥 A INUA comptem amb la infraestructura i l’equip ideals perquè comencis de manera progressiva respectant els ritmes que necessita el teu cos💪🏼

Obrir el xat
Tens dubtes?
Benvingut/da a INUA, en què et puc ajudar?