Us presentem a la MONICA CARO, coach integrativa, terapeuta corporal i autora de “Las flores de mi vestido”.

La Monica s’incorpora a l’equip d’INUA per ajudar a totes les persones que tinguin un objectiu i estiguin obertes a la possibilitat de rebre un acompanyament per tal d’aconseguir el que desitgen mentre potencien el millor d’elles mateixes.

«Creus que les pors algun dia desapareixeran? Et permets que hi siguin i les abraces amb tendresa? Quines son les veus que et dominen i no et deixen actuar? Et dones espai per sentir-te i aprofundir en els teus sentiments? Com et parla el teu cos per alliberar densitats?»

Aquestes només són algunes de les qüestions que podràs abordar en una de les seves sessions de coaching integratiu, i que poden ser l’inici d’una posterior transformació positiva de la teva persona i la teva vida.

Si vols saber-ne més sobre els serveis de la Monica o concertar una primera sessió amb ella a Caldes de Montbui, demana cita al 626 92 39 50 (hores convingudes)

Obrir el xat
Tens dubtes?
Benvingut/da a INUA, en què et puc ajudar?