Sovint costa trobar l’entrenament que per fi respongui a les nostres expectatives.

Quan prenem la decisió de començar a fer activitat física se’ns poden plantejar diverses preguntes: Quina disciplina trio? He de fer cardio o entrenament de força? A quin centre de Caldes de Montbui vaig? I si entreno autònomament, online, des de casa? Com sabré que ho estic fent bé? On puc trobar una bona relació qualitat preu? Puc entrenar amb la lesió o el dolor que pateixo?

Davant aquesta allau de preguntes, és infinita l’oferta que ens ofereix l’entorn en matèria d’esport i entrenament, però no tota és vàlida per a tothom! INUA moviment és el centre de Caldes de Montbui especialitzat en atenció individualitzada, i ho aconsegueix a través de les classes amb grups reduïts i els entrenaments personals.

T’HAS PLANTEJAT ANAR EN BUSCA DEL TEU ENTRENADOR PERSONAL?
✅Gaudiràs de l’exclusivitat d’una atenció individual i personalitzada
✅Assoliràs els teus objectius en un temps record
✅Et motivaràs veient com progresses i et sents millor dia rere dia
⚠️Si tens lesions, patologies o qualsevol problema de salut, un entrenador personal és garantia de seguretat 🩺🤗

✨Troba el teu entrenador personal a INUA, el teu centre de moviment a Caldes de Montbui✨
Permet que experts en salut i ciències de l’activitat física t’acompanyin a assolir el benestar definitiu amb entrenaments personals ajustats a la teva mida.

Demana la teva entrevista de valoració inicial gratuita i sense compromís. Tens un professional disponible per atendre’t i recolzar-te ara mateix

📲Truca ara al 603 017 362 o deixa’ns un missatge de Whatsapp

Obrir el xat
Tens dubtes?
Benvingut/da a INUA, en què et puc ajudar?