Segurament alguna vegada t’has preguntat quina diferència hi ha entre Hatha Yoga i Vinyasa Yoga, o quin estil de yoga seria el més adequat per a tu. Avui escribim aquest post per ajudar-te a entendre en què consisteixen els diversos estils de yoga, basant-nos en la varietat d’estils que oferim des d’INUA, el centre de moviment ubicat a Caldes de Montbui i a les pantalles d’arreu de Catalunya.

 

Hatha Yoga

 

El Hatha és el yoga més clàssic, i per nosaltres la BASE del yoga. És una molt bona opció per iniciar-se en la pràctica del yoga. Realment Hatha es refereix a qualsevol tipus de yoga que ensenya postures físiques (asanes). Treballa la resistència mantenint la postura durant unes quantes respiracions, donant més importància a l’alineació que al moviment cíclic. Es pot adaptar a tots els nivells, des del més inicial al més avançat.

 

Vinyasa Yoga

 

«Vin-yah-sah» es la paraula en sànscrit que significa «fluir». Es tracta de la transició dinàmica d’una postura a una altra, coordinada amb la respiració conscient. En una classe de Vinyasa Yoga s’uneixen la respiració i el moviment en un cicle constant i continuu, recorrent tots els punts del mat sense mantenir la postura durant molt de temps

 

Yin Yoga

 

És la pràctica passiva del Hatha Yoga, vinculada a la medicina tradicional xinesa. El propòsit és relaxar-se i dirigir la respiració cap als punts de tensió perquè aquests es suavitzin. S’enfoca en recuperar i expandir el rang de mobilitat original dels teixits més profunds, com els tendons, la fàscia i els teixits connectius.

 

Yoga Restauratiu

 

És una proposta de yoga suau i terapèutica, en la qual s’adapten les postures a l’alumne mitjançant els suports segons l’estructura i condicions de cada cos. La finalitat principal és relaxar-se i renovar-se.

 

Ashtanga Yoga

 

És un ioga molt dinàmic i el que exigeix ​​més fortalesa i resistència. Se’l coneix com el yoga dels guerrers. Hi ha quatre sèries on sempre es realitzen les mateixes postures en el mateix ordre. Quan aconsegueixes fer una sèrie, pots passar a la següent. Normalment es practica la sèrie 1.

Si t’interessa explorar els diversos estils de yoga pots venir al nostre centre INUA de Caldes de Montbui o bé connectar-te des de qualsevol lloc del món a les nostres classes online.

Si encara no t’ha quedat clar quin extil de yoga és el millor per tu, contacta’ns ara i t’oferirem un assessorament personalitzat sense compromís:
Telf. 613 017 36

Obrir el xat
Tens dubtes?
Benvingut/da a INUA, en què et puc ajudar?